5 Manuellterapeut


Manuellterapeut


Hva gjør en Manuellterapeut?
En manuellterapeut er en fysioterapeut som også har bestått kurseksamen i radiologi og differensialdiagnostikk og laboratorieanalyser. Med det har en manuellterapeut spesialkampotense innen undersøkelse, behandling og forebygging av problemer i muskel- og skjelettsystemet, og behandler mennesker deretter.
Typiske Skader og symptom
Hodepine, vedvarende svimmelhet, kjeveplager, armplager, gikt, ryggplager, isjias, bekkenplager, hofteplager, kneplager, fotplager, leddbånnsplager og/eller andre typer idrettskader.
Diagnostisering og Behandling
Etter innledende samtaler med pasienten, foretar manuellterapeuten en grundig fysikalsk undersøkelse for å kunne stille en presis diagnose. Manuellterapeuter kan differensialdiagnostisere. Det vi si at han/henne kan skille mellom sykdommer i muskel- og skjelettsystemet, og andre farlige sykdommer med lignende symptomer (kreft, brudd eller inflammasjon). Hvis nødvendig henviser manuellterapeut til røntgen, CT-, MR-scan eller til lege. Manuellterapeut vil kontinuerlig rådføre seg med deg, og hvordan du skal forholde deg til plagene dine. Smertelindrende behandling som normaliserer muskel og skjellettfunksjonene vil bli gitt. En manuellterapeut benytter manuell og målrettet behandling som leddmanipulasjon, mobilisering, strekkbehandling, massasjon, tøyning og avspenning. Målet er hele tiden rehabilitering, og å få pasienten til trene opp redusert funksjonsevne.
Trygd
Gjennom HELFO vil alle manuellterapeuterpasienter i Norge automatisk få dekket en del av behandlingen gjennom trygdeandel. Det trenges ikke legehenvisning for å få dette.

Vi har registrerte er i .
Gjennomsnittelig timepris i er kroner, som er .


Treningstilbud.no er en gratis tjeneste og vi er stolte av å kunne tilby Norges største oversikt over ! Søkemotoren vi har utviklet gjør det lett for deg som forbruker å finne frem i jungelen av . Ved å skrive inn postnummer, vil søkemotoren lete frem de trenerne som passer ditt behov best - i nærheten av der du bor! På en enkel måte kan du som forbruker sortere PT’ene etter; pris, anbefalinger fra andre kunder eller andre søkekriterier.


Filter og sorteringAntall
Snittpris fra
Fordeling

Våre er