2 Kiropraktor


Kiropraktor


Hva gjør en Kiropraktor?
En kiropraktor diagnostiserer og behandler mennesker med lidelser i musklatur, nerver og/eller skjelettet.
Typiske skader og symptom
Hodepine, vedvarende svimmelhet, kjeveplager, nakkeplager, skulderplager, armplager, ryggplager, brystsmerter, bekkenplager, hofte og lyskeplager, kneplager, fotplager, og/eller diverse idrettsskader.
Diagnostisering og behandling
Etter innledende samtaler med pasienten, og ortopediske og neurologiske prøver (gjerne ved hjelp av røntgen), vil kiropraktor kunne stille en presis diagnose. En kiropraktor benytter i stor grad manuelle teknikker som manipulasjon/leddjustering, mobilisering, traksjon, diverse tøyeøvelser og noe massasje. En viktig del av behandlingen er forebygging. Dette kan være tips i forhold til håndtering av akutte ryggsmerter, tilrettelegging på arbeidsplass, stressmestring, avkobling og oppfølging av enkle øvelser mot smerter i rygg, nakke, eller skuldre.
Trygd
Gjennom HELFO vil alle kiropraktorpasienter i Norge automatisk få dekket en del av behandlingen gjennom trygdeandel. Det trenges ikke legehenvisning for å få dette.

Vi har registrerte er i .
Gjennomsnittelig timepris i er kroner, som er .


Treningstilbud.no er en gratis tjeneste og vi er stolte av å kunne tilby Norges største oversikt over ! Søkemotoren vi har utviklet gjør det lett for deg som forbruker å finne frem i jungelen av . Ved å skrive inn postnummer, vil søkemotoren lete frem de trenerne som passer ditt behov best - i nærheten av der du bor! På en enkel måte kan du som forbruker sortere PT’ene etter; pris, anbefalinger fra andre kunder eller andre søkekriterier.


Filter og sorteringAntall
Snittpris fra
Fordeling

Våre er