4 Fysioterapeut


Fysioterapeut


Hva gjør en Fysioterapeut?
En fysioterapeut har kunnskap om behandling og forebygging av smerter i nerver, beien, ledd, muskler og sener.
Typiske skader og symptom
Hodepine, vedvarende svimmelhet, kjeveplager, nakkeplager, skulderplager, armplager, ryggplager, brystsmerter, bekkenplager, hofte og lyskeplager, kneplager, fotplager, og/eller diverse idrettsskader. Diagnostisering og behandling
Etter innledende samtaler med pasienten, og en grunding funkjsonsvurdering vil en fysioterapeut kunne stille en presis diagnose. En fysioterapeut vil foreta en bevegelsesanayse, og gjøre tester/undersøkelser i sammenheng med pasientens arbeid og aktivitetsnivå. Disse prøvene legger grunnlag for behandling med tilhørende mål og delmål. Fysioterapeuten er nært beslektet til kiropraktoren, og de to samarbeider gjerne, og sistnevnte kan henvise til røngten, CT eller MR-scan.
Typiske fysiobehandlinger er bløtvevsbehandling, tilpasset rehabiliteringsopplegg, og annen type rådgivning/tilrettelegging i forhold til pasients livssituasjon. En sentral del av jobben til en fysioterapeut er det forebyggende arbeidet. Dette kan være tips mot akutte ryggsmerter, og justeringer i gitte aktiviteter.

Vi har registrerte er i .
Gjennomsnittelig timepris i er kroner, som er .


Treningstilbud.no er en gratis tjeneste og vi er stolte av å kunne tilby Norges største oversikt over ! Søkemotoren vi har utviklet gjør det lett for deg som forbruker å finne frem i jungelen av . Ved å skrive inn postnummer, vil søkemotoren lete frem de trenerne som passer ditt behov best - i nærheten av der du bor! På en enkel måte kan du som forbruker sortere PT’ene etter; pris, anbefalinger fra andre kunder eller andre søkekriterier.


Filter og sorteringAntall
Snittpris fra
Fordeling

Våre er