8 Ernæringsfysiolog


Ernæringsfysiolog


Hva gjør en Ernæringsfysiolog?
En ernæringsfysilog gir gode råd om kostholdsendring som vil kunne forbedre pasientents helse og livskvalitet.
Typiske skader og symptom
Overvekt/fedme, spiseforstyrrelser (bullimi, anoreksia), diabetes, beinskjørhet, allergi, hjerte og karsykdommer I tilegg kan en ernæringsfysilog hjelpe gravide, funksjonshemmede, utviklingshemmede, intolerante, veganere, vegatarianere, idrettsaktive og generelt folk som vil ha en sunnere hverdag.
Diagnostisering og behandling
Etter å ha forhørt seg om pasientens bakgrunn, livstil og kosthold kan en ernæringsfysiolog sette opp en kostanalyse. Denne analysen skal ta for seg pasientens kosthold og avdekke om pasienten har et tilfredstillende inntak av næringsttoffer i form av karbohydrater, fett, protenier og nødvendige vitaminer/mineraler. Sammen settes det opp en optimal og gjennomførbar plan i forhold til kosthold, og veien videre.

Vi har registrerte er i .
Gjennomsnittelig timepris i er kroner, som er .


Treningstilbud.no er en gratis tjeneste og vi er stolte av å kunne tilby Norges største oversikt over ! Søkemotoren vi har utviklet gjør det lett for deg som forbruker å finne frem i jungelen av . Ved å skrive inn postnummer, vil søkemotoren lete frem de trenerne som passer ditt behov best - i nærheten av der du bor! På en enkel måte kan du som forbruker sortere PT’ene etter; pris, anbefalinger fra andre kunder eller andre søkekriterier.


Filter og sorteringAntall
Snittpris fra
Fordeling

Våre er