Er du ikke medlem?
Registrer deg i dag!
Lik oss på Facebook
Følg oss på Twitter
Se oss på Instagram
Kontakt oss
RawYoga Oslo EasyFit Trondheim Optimal Prestasjon

Registrer ditt treningssenter i dag!

Pris

Treningstilbud.no tar 999-, per år per senter for en oppføring. Dersom du eier flere senter kan vi komme til en pakkepris.
Ved støtte for abonnementsbestilling (se under) er prisen 1999-, per senter per år.

Abonnementsbestilling

Vi tilbyr muligheten for at kunder skal kunne bestille abonnementer gjennom vår side. Det fungerer slik at kunden fyller ut sin personlige informasjon, og så blir denne videreført til en spesifisert e-post adresse som senteret velger. Kunden møter opp på treningssenteret med en referansekode.

Voucher modellen

Når en kunde besøker din senterside hos treningstilbud.no, kan hun/han velge å motta en voucher. Denne voucheren gir mulighet til en gratis treningstime på treningssenteret. Dette er en god løsning for treningssentere som er i oppstartsfasen, og vil gjøre senteret kjent, og øke sin kundemasse. En billigere løsning enn å ha ansatte ved ditt senter jobbe i gatene i helgen for å verve nye medlemmer.

Senteradmin

For treningssenter som ønsker å benytte seg av enten abonnementsbestilling eller voucher-modellen vil man få egen bruker/passord til treningstilbud.no sin senteradministrasjon, hvor man kan holde oversikt over bestillinger, redigere informasjon om senteret, og se statistikk.

Promotering

Vi kan tilby å promotere ditt treningssenter gjennom treningstilbud.no og facebook. Ta kontakt for pris.

Kom i gang i dag!

Hvis du/der ønsker å registrere en senterside per nå kan du bruke kontaktskjemaet.
Informer om at henvendelsen gjelder registrering av senterside, så vil vi ta kontakt med deg og samle inn nødvendige data.

Fyll ut kontaktskjemaet for å komme i gang